MSN SMILEYS & "SKRYT" STORT DISS!

Har ni märkt en grej, så fort man inte skriver smileys på msn, aa då tror folk att man är arg, eller att det är något!. Men snälla det är inget, bara för att man inte skriver GLADA smileys på varje mening då, Liksom man kanske intle har lust att skriva massa smileys hela tiden.

Personen ska väll iallfall förstå att man inte är sur om, personen nu inte har gjort något. Och det irriterar jag mig på att man MÅSTE helt enkelt skriva smileys, för annars blir den andra personen typ "ledsen" och säger, är det något? , är du arg på mig?, har jag gjort något? SVAR NEJ! man har nyss vaknat och stigit upp på morgonen och humöret är inte alltid på topp.

Om man skulle göra ett experiment och prata med tio personer på msn utan att göra smileys, 5% är tjejer och 5% är killar. Tjejerna skulle bli helt galna och liksom är det något?. men då killarna skulle inte ens reagera på att man inte gjorde smileys, för dom är inte lika känsliga. Och jag själv skulle inte heller bry mig om min kompis gjorde smileys på msn eller inte, det skiter väll jag i.

En till grej jag irriterar mig på det är att man jämt måste hålla på och "dalta" på msn, liksom okej vissa grejer är ju kul!, men andra grejer som att nån har köpt en ny tröja eller att nån ska på resa det är bara skryt alltihopa! För ingen bryr sig faktiskt inte hur många ställen du ska resa på eller vart du ska vara, det är som att personen som säger allt det där bara vill skryta. Och varför ska man det, kan man inte vänta tills en vecka eller två innan man åker, man behöver väll inte tjata om det i ett halvår. Jag vet inte hur ni känner men så känner jag.

Men visst finns det undantag när det gäller skryt, vissa säger ju bara att dom ska åka till just det stället och sedan slutar dom prata om det. vilket är bra!. Och om man tillexempel frågar " vad ska du göra på sommarlovet?"  så säger ju så klart personen vart den ska och det är inte skryt!, Men så tänk på det innan ni säger alla ställen ni ska åka till, klart man själv också vill åka dit, men man kan inte. och det finns ju ingen orsak till att man ska prata om det i flera år!,

det här är ingen person attack mot någon, det gäller alla lite sådär allmänt.
Jag vet inte men håller ni med mig?


Kommentarer
Postat av: Vicki

sv:

tack tusen tack!

och du har verkligen vacker och söt blogg du med! ;)

Planer för dagen?

puss!

2010-07-01 @ 11:56:07
URL: http://viickiz.blogg.se/
Postat av: Elionore

Snälla, rösta på min bild här under:

http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=2530Det skulle betyda mycket för mig, men om du anser att denna kommentar räknas som spam eller liknande, så får du ta bort kommentaren, och så ber jag om ursäkt att jag störde :)

Kram

2010-07-01 @ 12:14:00
URL: http://tynellelionore.blogg.se/
Postat av: Thira

Hej, fin blogg :)

Har frågestund på bloggen :)

2010-07-01 @ 12:31:19
URL: http://thira.blogg.se/
Postat av: FILIPPA - frågestund på bloggen!

FRÅGESTUND PÅ BLOGGEN!

fråga vad du vill & du kommer få ett ärligt svar !

http://filipppadanell.blogg.se

2010-07-01 @ 12:36:07
URL: http://filipppadanell.blogg.se/
Postat av: Shiko

Hej!

Jag undrar om du kan slösa lite av din värdefulla tid och rösta på mig i veckans blogg?

Jag är nummer tre.Länk:

http://ewesgitarrkompis.blogg.se/2010/june/tavlingen.html#comment

2010-07-01 @ 12:55:57
URL: http://shikos.blogg.se/
Postat av: Anna

sv: Härligt :D jo det är bara bra med mej med ! vad ska du göra idag ?

2010-07-01 @ 13:01:58
URL: http://annaahellgren.blogg.se/
Postat av: Bettan

JAg håller fan med dig, det är skitirriterande!!

2010-07-01 @ 13:57:10
URL: http://bettan.blogg.se/
Postat av: Jennie!

ååh såånnt är så jobbigt när folk skryter..

2010-07-01 @ 13:58:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0