270510

Heeejsan!

Nu har man inte bloggat på länge!, Fullt upp med att få bra betyg nu till sommaren, och så sätts betygen imorn så stor PRESS HÄR! Men iallafall här kommer lite...

 

Idag i London var det den stora premiären som alla väntat på , Sex and The City 2. Och självklart var alla skådisar från filmen på plats!

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kim Cattrall and Kristen Davis gjorde alla en stor entre på Odeon Leicester Square där en stor massa med fans väntade.

Även sedda på röda mattan var: Mr Big skådespelaren Chris Noth, Mario Cantone och Emma Roberts med många andra.Hon har avslutat sitt första år på Brown och Emma Watson planerar att ta vara på hennes sommar med massor av ledig tid. Hon säger att hon är glad över att avsluta hela harry potter projektet och äntligen få ledig tid.

Hon sa " jag kommer inte att göra otroligt mycket på sommaren som kommer, jag kommer bara ta ledigt och njuta av den tiden".Hon var den första att få känna smaken av att bli dumpad av Joe Jonas, Och Taylor Swift skyndade sig till undsättning när Demi Lovato blev dumpad.

"You belong with me" sångerskan räckte ut handen till Disney stjärnan så fort hon hörde nyheterna och skickade ett sms till dumpade Demi.

Enligt en källa skickade Taylor ett snabbt sms där det stod " att allt händer för en orsak och det kommer bara att göra henne starkare. Och hon sa även om hon någonsin behövde något så var det bara att fråga."

det var allt för moii ha en fortsatt trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0