300510


"SPEIDI" har tagit en paus.. IGENÄn en gång har paret fått huvudrubrikerna, enligt källor har paret nyligen tagit en paus från varandra. Miss Montag sa till pressen att det är Spencers fel att hon får de dåliga rubrikerna.

Heidi Montag är nu trött på det och vill fokusera på hennes skådespelar karriär, och hon letar nu efter ett ställe att bo på. Kända för att bråka och sedan bli sams, så kan vi räkna med en återförening inom en kort framtid.

Glee Stjärnorna i The Big AppleGlee stjärnorna var sedda utanför Radio City Music Hall i New York City i fredags ( Maj 28).
Lea Michele, Corey Monteith, Jenna Ushkowitz, Mark Salling, Naya Rivera och många flera stannade och poserade framför kamerorna samtidigt som de skrev autografer till den stora massan fans som hade sammlats.

De begåvade stjärnorna har varit på TOUR sen den 20 maj och kommer att avsluta den i The Big Apple denna helg. Glee's Live konsert kommer att innehålla framträdanden som "Don't stop belivein", "Somebody to Love", "jump","Don't rain on my parade", "Sweet Caroline" och andra hits från säsongen.

Brangelinas Strand PartyÄntligen får de lite sommarkul med familjen, Angelina Jolie och Brad Pitt, njöt av deras stranparty med deras vänner i Malibu, California i lördags (maj 29)

Medans Brad sög på en margarita, Angelina tittade bekvämt på när Pax och Maddox lekte i havet.

Och Brad du kanske borde tänka på att raka av dig skägget, det var så 100 år sen :P

Och vill ni ha mer gossip kolla in : http://celebrity-gossip.net

Kommentarer
Postat av: E M M A

sv: tack desamma :)

2010-05-31 @ 16:03:20
URL: http://lifebyemma.webblogg.se/
Postat av: O L I V I A

http://www.flagcounter.com/index.html här, och så fixar du hur den ska se ut så lägger du in den på bloggen ;)

2010-06-01 @ 14:40:37
URL: http://ooliivias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0